Lindekull.com

Lindekull.com

(Mid)Sommaruppdatering

2010Posted by lindekull.com 29 Jun, 2010 10:38

Tja, det är ju ingen överdriven aktivitet här inne. Så vi skippar våruppdateringen för nu är ju faktiskt sommaren äntligen här!

Midsommar firades på Visingsö i en husvagn som Martins syster med fam har uppställd där. Att de kallar stället Paradiset kan vi verkligen förstå även om vår närvaro säkert fick de övriga husvagnsboende att allvarligt fundera på att flytta. Två barn under 4 verkligen i sitt esse samt två föräldrar som hade full sjå med att få pojkarna att hålla sams, sluta förstöra allt i sin omgivning samt att sova innan föräldrarna slocknade gjorde kanske inte att Paradiset kunde leva upp till sitt namn.

Utsikten från husvagnen!

På midsommarafton kom farfar och farmor med ut till öa. Vi åt silll och potatis i förtältet men tog jordgubbstårtan med oss för att hälsa på Farbror Stefan med famlij på eftermiddagen. På midsommardagen körde vi runt på öa och kollade lite. Stannade vid Näs ruiner där vi fikade och Herman badade med kläderna på.

Vilgot och Stefan vid Näs badplats.

På söndagen var det nära att vi inte kom med färjan till Gränna. Vi får väl se till att komma tillbaka till Paradiset snart så att vi i alla fall kan städa upp efter oss. Tusen tack för lånet Carina, Stefan och Petter!

  • Comments(0)//bloggen.lindekull.com/#post38

Vinteruppdatering

2010Posted by lindekull.com 14 Mar, 2010 21:05

Det har blivit långt mellan uppdateringarna nu. Vi tänkte det kunde vara kul att lägga ut några vinterbilder innan våren kommit allt för långt. Sedan vill vi ju ha sol och värme i motiven. smiley

Vilgot testade slalom för första gången. Testet var väl inte jättelyckat, mest beroende på dåligt tålamod, men det blev iallafall en mysig utflykt för Martin & Vilgot. Ett kort åk och fika i backen. Sedan var det dags att åka hem.

Vilken vinter det har varit i år. Massor med snö. Har var det dags för lite lek i trädgården.

Skönt med ett varmt bad efter leken i snön.

  • Comments(2)//bloggen.lindekull.com/#post37