Lindekull.com

Lindekull.com

Bröllop & bröllopsresa

2011Posted by lindekull.com 22 Aug, 2011 08:44
Nu heter vi alla Lindekull. I lördags var det bröllop uppe vid Lindkullen i Trällebo med efterföljande fest i Holken, Yxnanäs. Det blev en fantastisk dag!
På söndagen programmerade Maria in en destination på GPS'en som Martin fick följa ovetandes om slutmålet.

Ett par timmar senare checkade vi in i ett mysigt hotellrum på Turisthotellet i Mölle med utsikt över hamnen från balkongen.Väl på plats så var vi riktigt hungriga vilket passade bra med tanke på att Maria hade bokat bord på restaurang Seaside som ligger i anslutning till Grand hotell.

En fantastiskt god middag.
Förrätt - Tartar på hummer med löjrom och vaktelägg.
Huvudrätt - Grillad hängmörad limosinrygg med kantareller, rostad pimento, pommes Anna samt rosmarinsky.

Kvällen avslutades med en promenad i hamnen och sedan avkoppling på hotellrummet.

Nu ska vi gå och äta frukost och sedan får vi se vad som händer idag.

//Martin & Maria

  • Comments(1)//bloggen.lindekull.com/#post40

Trötta?!

2011Posted by lindekull.com 04 Mar, 2011 18:13

M tog en tur till Paris igår torsdag. En liten nätt dagstripp för ett jobbmöte... Detta medförde (förutom att övriga familjen fick GÅ ner till dagis eftersom bilnyckeln tydligen ville följa med till Paris) att det blev en sen hemkomst för resenären. Inget sällskap att vänta sig i tv-soffan ikväll alltså. Bokmalen var tom värre då hon låg och läste halva natten -boken bara skulle läsas ut. Vi funderade på om vi skulle basta ikväll men nu verkar inte pojkarna vilja detta så vi får se.

Imorgon har vi bokat biobiljetter till filmern Trassel. Det blir första gången killarna går på bio så det blir spännande att se om de kan sitta still så länge. Vi får väl ladda upp med mycket popcorn!

Annars är det husprojekt på husprojekt som upptar vår tid. Letar nu efter någon villig själ som vill åta sig att skrapa och måla vår fasad. Som vanligt är vi inte så tidiga ute så vi får se om vi ska skjuta på måleriet ett år och redan nu boka in målaren med stort M.

Avslutar med ett kort på Herman som inte orkade spela Bamse-spelet längre utan somnade. Morfar upp i dagen!

  • Comments(0)//bloggen.lindekull.com/#post39