Waldidyll

Waldidyll

Vårt hus

Här kan ni följa vad som händer med vårt hus. Renoveringar, materialval etc.

I högra delen av sidan finns kategorier som motsvarar olika delar av huset. Klicka på respektive kategori för att följa vad som hänt i just denna del.

Ett litet steg framåt.

Nedre plan - KöketPosted by lindekull.com Mon, March 14, 2011 22:39:24

Beställde en ny kyl/frys ikväll. Imorgon bär det iväg för att kolla in ytterdörr. Valet mellan en fabriksny i gammal stil och en snickartillverkad i gammal stil kanske inte handlar om så mycket pengar men vi har inte kollat exakta skillnader. En fabriksny tycker vi har detaljer som inte ser "tidstypiska" ut; spårfrästa speglar och påklistrade spröjs.

Det lilla steget framåt innebär att köket i stort är färdigmålat. Nu är det bara den snea och vinda dörren till städskåpet som är målad i den felaktiga gröna nyansen. Vi ska göra ett försök att räta till den och det brukar innebära borrhål och spackel innan pensel får komma i handen.

Bjuder på en bild så att drängen får veta att rensluckan som står i källaren inte glömdes bort utan har fått färg den med.

Nu när väggarna är målade är det dax att ta tag i luckorna så vi snart slipper se all husgeråd som står på hyllorna och samlar damm, öppna hyllor är nog inget för oss smiley

  • Comments(0)//waldidyll.lindekull.com/#post23