Waldidyll

Waldidyll

Vårt hus

Här kan ni följa vad som händer med vårt hus. Renoveringar, materialval etc.

I högra delen av sidan finns kategorier som motsvarar olika delar av huset. Klicka på respektive kategori för att följa vad som hänt i just denna del.

Nytt och gammalt

Nedre plan - KöketPosted by lindekull.com Mon, March 21, 2011 20:37:29

Så kom kyl/frysen på plats. Otroligt vad mycket vi får in i den nya kylen; både det som tidigare var uppe i köket och det som stod nere i gamla kylen. Fast det är jobbigt att jämt ha en fullknökad kyl så vi ska flytta ner lite till den kyl som vi förut hade i köket men som nu fått flytta ner i källaren. Även frysvolymen ökade så nu får vi omorganisera igen. Den nya kylen är över 2 m så vi fick ta bort "snacks-skåpet" -Synd!

När vi drog ut den gamla kyl/frysen ur sitt hål kom delar av den gamla panelen fram. Kul att vi kan jämföra den gamla gröna färgen med den som vi valt (efter den gamla som referens) och att det blev så likt. Synd att man inte kan göra små tittluckor överallt för tänk så fort man glömmer hur det en gång såg ut.

På tur står köksluckorna att bli färdigmålade. Men innan dess måste hyllorna i källaren tas upp och stuvas in i "lång-garderoben". En handlig som verkar lätt på pappret men svår i praktiken...

  • Comments(0)//waldidyll.lindekull.com/#post24