Waldidyll

Waldidyll

Vårt hus

Här kan ni följa vad som händer med vårt hus. Renoveringar, materialval etc.

I högra delen av sidan finns kategorier som motsvarar olika delar av huset. Klicka på respektive kategori för att följa vad som hänt i just denna del.

Nästan i hamn!

Nedre plan - KöketPosted by lindekull.com Wed, January 04, 2012 20:02:23
Visserligen har julen kommit och gått men vi är faktiskt nära ett totalt färdigt kök! Köksluckorna är ganska långt ifrån färdigmålade men idag kom golvlister och hyllorna och skomakarlampan på plats. Dörrfoder och skurklossar spikades upp förra veckan så nu är det bara en mindre golvlist kvar som ska sitta vid underskåpen. Vi har kvar orginalfoder, skurklossar och lister i vissa rum så tanken var att ta fram eller hitta likadana. Ett lyckat besök hos Bröderna Bräder gav oss en identisk golvlist, foder vars enda skillnad är bredden samt specialsågad skurkloss så det vara bara att lägga undan den gråa penseln och ta tag i den köksgröna. Vi blev otroligt nöjda med att vi målade lister och foder i samma färg som väggarna, det hade nog blivit för mycket med en färg till även om den hade varit vit och det hade nog inte passat så bra med gulvita och svarta golvet.


Nu är det bara att ta tag i den gråa penseln igen och försöka bli färdig med köksluckorna. Ska bara måla städskåpsdörren i "rätt" gröna färg först.

Vi tycker att det blev mycket bra med två öppna hyllor och dimbar hisslampa över vår arbetsbänk. Nu kan vi ha bara lite ljus på under kvällarna och slipper tända i taket.

  • Comments(4)//waldidyll.lindekull.com/#post28