Waldidyll

Waldidyll

Vårt hus

Här kan ni följa vad som händer med vårt hus. Renoveringar, materialval etc.

I högra delen av sidan finns kategorier som motsvarar olika delar av huset. Klicka på respektive kategori för att följa vad som hänt i just denna del.

Går det framåt?

Nedre plan - KöketPosted by lindekull.com Sun, March 14, 2010 21:28:22

Jo, det går framåt. Men vi har tydligen inte så bråttom. Så vi får väl bjuda på lite bilder innan köket är klart...

Vi har byggt ut en vinkel från den befintliga köksbänken för att få mer arbetsyta. Ny bänkskiva, inbyggnadsugn, induktionshäll samt kaklet har kommit på plats. ovanför kaklet till höger i bild skymtar den pärlspont som kommer sitta på alla väggar. Just denna del har den slutliga gröna nyansen. När vi hade börjat få upp en hel del pärlspont var vi inte nöjda med den gröna färg som vi valt. Vi har därför justerat nyansen något inför slutstrykningen.

Under det nya bänkskåpets golv la vi in det senaste numret av vår dagstidning innan golvet spikades fast. Tänkte det kunde vara kul att hitta om nu någon väljer att riva skåpet någon gång om många, många år.

Även den nya blandaren har kommit på plats.

Det senast som hänt i köket är att en ny diskmaskin inhandlats. Detta var inte planerat, men den gamla maskinen la helt enkelt av. Men vad nöjda vi blev med den nya. Det blev en Cylinda med tre korgar. Tyst och rymlig.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hockhult Wed, July 07, 2010 13:59:09

Vad roligt att det finns människor som ger sig på nästan lika stora renoveringsutmaningar som jag! ;-) Det ser bra ut det ni gör, lycka till med köket!