Waldidyll

Waldidyll

Vårt hus

Här kan ni följa vad som händer med vårt hus. Renoveringar, materialval etc.

I högra delen av sidan finns kategorier som motsvarar olika delar av huset. Klicka på respektive kategori för att följa vad som hänt i just denna del.

Det kom ett mms...

Nedre plan - KöketPosted by lindekull.com Thu, November 03, 2011 14:20:00

... i lördags när jag flytt fältet för mannens grabbkväll på fredagen. På lördagen kom svärfar ut till M och arbetet med att spika taklister sattes igång. När jag kom hem på söndagen var det bara en liiiten bit kvar på murstocken som inte var uppspikad. Pga jag vet inte vad så räckte inte listerna utan den lilla biten kommer att bestå av tre ihoplimmade spillbitar som blivit över. Listen är en bred svanhalslist som är mycket lik den som sitter i skafferiet och därmed troligen original. Nu när vi fått upp listen känns det som om vi är ytterligare en bit mot vårt mål, dvs ett färdigt kök. Min vision är att det ska vara klart till jul men vid närmare eftertanke så kanske det är lite väl högt uppsatt mål eftersom jag/vi har X antal strykningar kvar på köksluckorna plus att golvlister och dörrfoder inte ännu är inköpta eller målade. Vi får väl se hur det blir men nu när utesäsongen i stort är slut kanske vi kan koncentrera oss på köket.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Asta Sun, November 06, 2011 20:39:12

Här är en till som längtar efter att utesäsongen ska bli klar så att man först kan få vila lite och sedan ta tag i insidan! Men det kommer nog att bl i fint i erat kök!