Waldidyll

Waldidyll

Vårt hus

Här kan ni följa vad som händer med vårt hus. Renoveringar, materialval etc.

I högra delen av sidan finns kategorier som motsvarar olika delar av huset. Klicka på respektive kategori för att följa vad som hänt i just denna del.

Någon som har koll...

Nedre plan - KöketPosted by lindekull.com Wed, February 01, 2012 15:58:05

...på vart en liten kartong med köksbeslag är? Någon i detta fall (och allt som oftast) var jag så det var bara att traska ner i källaren och försöka komma ihåg hur lådan, för det var väl en låda, såg ut när vi hämtade den i affären för över ett halvår sedan. Mitt första skattjaktsförsök misslyckades men skam den som ger sig, vid andra försöket såg jag faktiskt lådan som stod så fint på en hylla och som ju inte alls var brun utan röd-vit och visst låg våra beslag där. Nu är ju inte köksluckorna riktigt färdiga men det känns ganska nära nu. En liten lådfront till den för plåtar specialgjorda lådan under ugnen kom dock upp i måndags så nu slipper jag gå in i skafferiet och hämta plåtar -ett litet steg i kökrenoveringen men ändå mindre steg för mig smiley

Nu ska vi/jag bara lokalisera alla gångjärn och låsbeslag som verkar vara utspridda både här och där i källaren så att de i alla fall är samlade på ett ställe och rengjorda när det äntligen blir dax för uppsättning av köksluckorna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.